Kosten

De kosten voor een psycholoog zijn in 2021 ondergebracht in de basisverzekering van uw zorgverzekering. Uw verzekeraar verrekent de kosten eerst met het verplichte eigen risico van €385 (soms hoger als u dit zelf vrijwillig heeft aangepast). Ik heb met alle zorgverzekeraars contracten, met uitzondering van Caresq (Caresq, Iptiq, Eucare). In dit geval krijgt u na afloop van de behandeling de factuur die u aan mij dient te betalen. De (gedeeltelijke) vergoeding regelt u vervolgens zelf met Caresq.

Na de laatste afspraak zal ik de factuur bij uw verzekeraar indienen. Niet alle klachten waarvoor u hulp zoekt, worden vergoed vanuit de basisverzekering. Niet vergoed worden werkproblemen, “enkelvoudige” aanpassingsproblemen en relatieproblemen (al zijn er enkele zorgverzekeraars die vanuit hun aanvullend pakket wel vergoeding geven; vraagt u dit na!). U kunt hiervoor wel behandeling krijgen, maar dit wordt gezien als niet verzekerde zorg.

De kosten voor een gesprek van 45 minuten zijn € 105,00 wanneer het niet verzekerde zorg betreft. Ook het eerste consult wordt in rekening gebracht. 

In bijgaand overzicht staan de consult prijzen overzichtelijk beschreven. Klik hier voor het overzicht.

 

Afzeggen bij verhindering

U dient als u verhinderd bent de afspraak tenminste een werkdag van te voren af te zeggen (via voicemail: 06-40143277; niet via SMS, mail of app, en het weekend telt dus niet mee). Anders worden de kosten van het consult, ongeacht de reden van afzegging,  in rekening gebracht.

Oftewel: géén afzeggingen via SMS, Whatsapp of mail.