Psycholoog

Mijn naam is Marie-Cécile Albert en ik werk in Wijkgezondheidscentrum Lunetten als eerstelijns psycholoog voor volwassenen in de GBGGZ (generalistische basis GGZ; voor mensen vanaf 18 jaar).

Naast mijn werk als eerstelijnspsycholoog en GZ-psycholoog ben ik gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en is het begeleiden van mensen met een chronische ziekte (of hun naasten) een extra aandachtsgebied. Daarnaast geef ik de training Voluit Leven, bedoeld voor mensen die een waardevoller leven willen leiden. De training is gebaseerd op ACT en mindfulness. In mijn individuele behandelingen maak ik gebruik van de reguliere technieken uit de cognitieve gedragstherapie, als ook van ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Tevens pas ik zo nodig EMDR toe, een techniek voor traumabehandeling. Daarnaast ben ik geschoold in mindfulness en (zelf)compassie. Ook heb ik door eerdere werkplekken ervaring in het coachen van professionals in de gezondheidszorg, zoals huisartsen en psychologen.

Mijn werkdagen zijn doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag in Wijkgezondheidscentrum Lunetten.

Aanmelden kan het beste telefonisch: 06-40143277. U kunt mijn voicemail inspreken; ik bel u zo snel mogelijk terug. In verband met privacyregels s.v.p. geen aanmeldingen via de mail. Bovendien wil ik u graag spreken vóór we een afspraak maken: zo kan ik bijvoorbeeld in geval van een wachttijd met u overleggen of er alternatieven zijn.

 

Voor meer informatie over hulp van de eerstelijnspsycholoog kunt u de folder inzien. Voor meer informatie over inhoudelijke beroepsverenigingen zie het kopje “relevante sites” op deze website.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vraag ik u niet naar de praktijk te komen als u last hebt van koorts/verkoudheid/keelpijn. Dat betekent dat ik u telefonisch of via beeldbellen te woord kan staan.

Marie-Cécile Albert

GZ-psycholoog, eerstelijnspsycholoog NIP, cognitief gedragstherapeut VGCt, EMDR practitioner VEN, psycho-oncologisch therapeut NVPO 

BIGnummer19057589625

KvK 30263596