Diëtist


Diëtiste Sascha de Jong is expert op het gebied van voeding en dieet voor jong en oud. Gezonde voeding hebben we nodig om te groeien, gezond en fit te blijven. Wat is gezond en hoe kun je een gezonde keuze maken? De diëtist kan je er alles over vertellen. Tevens kan zij u adviseren over wat belangrijk is, als je gezond zwanger wilt worden, wilt afvallen en/of op gewicht wil blijven. Bij diabetes, hoge bloeddruk, COPD, darmproblemen en ondervoeding kan zij u ook ondersteuning bieden en adviseren. Misschien twijfelt u of uw kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt nu het geen vlees meer wilt eten, ook dan kun je bij haar terecht.

Veel gezondheidsproblemen zijn helaas een gevolg van onze huidige leefstijl, maar door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen, kan je zelf de gezondheidsproblemen aanpakken en erger voorkomen. De diëtist begeleidt je bij deze leefstijlaanpassingen.

Diëtiste Sascha de Jong

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u Careyn Klantenservice bellen, 088 123 99 88, of e-mailen contact@careyn.nl

Meer informatie kunt u vinden op de website van Careyn.