Griepvaccinaties

De griepvaccinaties zullen dit jaar over meerdere dagen verdeeld worden. Dit om de Coroana maatregelen in acht te kunnen nemen. Alle geindiceerde patienten hebben een oproepbrief met een datum en een tijdstip gekregen. Wij kunnen niet anders dan iedereen hieraan houden! Andere jaren zijn we altijd erg flexibel en worden er inhaal momenten gepland zodat we de patienten tegemoet komen in hun wensen. Helaas zijn we dit jaar genoodzaakt om hier veel strakker in te zijn. Dit voor uw onze onze veiligheid. 

De vaccinaties dagen zijn als volgt ingedeeld:

  • de 80+ ers worden door de praktijkverpleegkundige thuis bezocht en gevaccineerd
  • de 73 - 79 jarige koemn dit jaar naast een griepvaccinatie in aanmerking voor een pneumococcen vaccin. Zij zijn uitgenodigd van 9 tot 12 november van 12.30 tot 14.00 uur. Via de achteringang van het gezondheidscentrum komen zij binnen en door een nooduitgang kunnen zij, na de vaccinatie, het pand verlaten.
  • alle andere geinidceerde zijn verdeeld over 2 zaterdagen, 7 en 14 november. Per half uur zijn geinideerden opgeroepen. 

 

Wij gaan er vanuit dat als u verkoudheidsklachten of andere klachten heeft, die op een Corona besmetting kunnen wijzen, thuis blijft. Daarnaast vragen we u een mondkapje op te zetten als u het gezondheidcentrum binnenkomt en de 1,5 meter afstand te bewaren.