Nieuws

Samenwerking fysiotherapeuten en FitLunetten

Samenwerking fysiotherapeuten en FitLunetten

Per 1 januari zijn ons fitnesscentrum FitLunetten (gevestigd in de Musketon) en de afdeling fysiotherapie van het gezondheidscentrum een traject gestart ter bevordering van de samenwerking. De vernieuwde samenwerking heeft als doel een breder publiek aan te spreken, zowel binnen als buiten de gezondheidscentra.

Wijzigingen in het team

Personele bezetting

De bezetting van de doktersassistentes is door ziekte en quarantaine helaas nog niet op orde. Gelukkig kunnen we melden dat recent 2 nieuwe doktersassistentes in opleiding zijn gestart; Arlette Bakker en Noëlle Anyango. 

Nieuwe directeur/ bestuurder

Graag wil ik u informeren over een wijziging in het bestuur van de SGU. Frans van Eck gaat ons per 1 februari aanstaande verlaten. Na bijna 6 jaar verbonden te zijn geweest kiest Frans voor een nieuwe stap in zijn loopbaan. Een stap die we respecteren en ook spijtig vinden. Wij hebben Frans leren kennen als een iemand met een warme persoonlijkheid en grote betrokkenheid voor de SGU en het werk in de eerste lijn. Door zijn inzet is de SGU in beweging gebleven en zijn we een betekenisvolle speler in het Utrechtse.

Gedragscode

Het gezondheidscentrum wil een plek zijn waar patiënten en medewerkers in goede sfeer met elkaar omgaan 

Graag uw aandacht voor de huisregels:

Personele en organisatorische veranderingen

Personele en organisatorische veranderingen

Een aantal van onze vaste medewerkers hebben of gaan ons verlaten. We sommen de meeste recente ontwikkelingen voor u op:

Coronavaccinatie

Actuele stand van zaken rondom coronavaccinatie

Het vaccineren tegen corona roept veel vragen op. Zowel inhoudelijke vragen als de vraag die bij een aantal mensen leeft; wil ik me wel laten vaccineren? De huisartsen adviseren u, laat u vaccineren, daarmee bestrijden we het virus!

Uw medisch dossier inzien

Uw medische gegevens online bekijken

Bijna iedereen komt weleens bij de huisarts.

De huisarts doet onderzoek, geeft advies, en soms krijgt u medicijnen. Wilt u teruglezen wat de huisarts gezegd heeft? Dat kan online als u een account heeft in ons patientenportaal!

Op  OPEN.NL  leest u hoe dat werkt.

Luchtwegspreekuur

LUCHTWEGSPREEKUUR

 

Er heerst corona in het land. Omdat corona zo besmettelijk is, nemen de huisartsen in Utrecht een extra maatregel tegen besmetting. Er is hier een spreekuur georganiseerd voor mensen met luchtwegklachten.

Uw huisarts regelt hier een afspraak voor u.

Dit spreekuur is op de Spoedpost Utrecht Stad (voorheen Huisartsenpost)

Adres: Burgemeester Fockema Andrealaan 60 te Utrecht 

 

 

 

Corona virus app

UMC Utrecht introduceert OLVG Corona check in provincie Utrecht

Pagina's