Psycholoog

Mijn naam is Marie-Cécile Albert en ik werk in Wijkgezondheidscentrum Lunetten als eerstelijns psycholoog voor volwassenen (vanaf 18 jaar).

Ik ben o.a. lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP),  de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP)  en de Utrechtse Psychologen Coöperatie (UPC).

Naast mijn werk als eerstelijnspsycholoog en GZ-psycholoog heb ik me gespecialiseerd als cognitief gedragstherapeut en is het begeleiden van mensen met een chronische ziekte (of hun naasten) een extra aandachtsgebied.Daarnaast geef ik de training Voluit Leven, bedoeld voor mensen die een waardevoller leven willen leiden. De training is gebaseerd op ACT en mindfulness. In mijn individuele behandelingen maak ik gebruik van de reguliere technieken uit de cognitieve gedragstherapie, als ook van ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Tevens pas ik zo nodig EMDR toe, een techniek voor traumabehandeling. Daarnaast ben ik geschoold in mindfulness en (zelf)compassie.

 

 

Voor meer informatie over hulp van de eerstelijnspsycholoog kunt u de folder inzien. Voor meer informatie over inhoudelijke beroepsverenigingen zie het kopje “relevante sites” op deze website.

Mijn werkdagen zijn doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag in Wijkgezondheidscentrum Lunetten. U kunt zich telefonisch aanmelden, of via email. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden via 06-40143277 of via mcalbert@casema.nl.

Onderstaande button kunt u gebruiken om beveiligd met mij te mailen. Daarvoor dient u ingeschreven te zijn in mijn praktijk.

Marie-Cécile Albert

Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg, eerstelijnspsycholoog NIP,
cognitief gedragstherapeut /supervisor VGCt, psycho-oncologisch therapeut; 
BIGnummer19057589625